Tuesday, April 10, 2012

Western Corner Taman Len Seng, Cheras

Jalan-jalan cari makan kita hari ini singgah di Taman Len Seng Cheras untuk menikmati Western food yg sememangnya popular di area cheras ni!

Kalau duduk area cheras memang tempat ni boleh dikatakan kebanyakan org tahu, setiap malam tempat ni akan penuh! Tambahan dengan kedai kedai kecil yg turut berniaga chicken wing, burung puyuh berempah, kerang, satay, sotong kangkong dan macam2 lagi...

Menu is simple! Cause only western!! Dan pilihan popular selalu of cause la chicken chop dia, chicken chop ni kalau penggemar boleh dua pinggan pun abis, harga not bad rm8-9 jer!! Apa yg terbaik ialah sos dia, special sos ni la yg mungkin membuatkan org sungguh ramai tetiap hari..

Terletak di taman len seng dibelakang plaza pheonix lama, naik ke (TAMAN BUKIT CHERAS) berdekatan SHELL. Sederet kedai makan dari permulaan Shell tu ke dalam, kedai yg sentiasa penuh! hujung dan corner, Haaa tu la kedai dia...

Cewah dah mcm hos jalan jalan cari makan plak aku ni!! Hahahaha... Dengan ini kami serahkan plag sign jalan jalan cari makan ini.. Cewah hahaha... Memang dah ada dah pon kat kedai tuu... ;)))

Ni gambar santapan kami tadi!!! Chicken chop and mix grill ;)) TERBAEK!!! Kalau korang nak pergi tempat ni, bleh komen aku bagi adress and direction!



10 comments:

  1. adeh tgk gmbar ni lapar la plakkk.. tp sini mmg sedapppppppppp

    ReplyDelete
  2. ni bkn tmn lensen la miee.. tmn bkt cheras..

    -yani

    ReplyDelete
  3. ala yani, sama jer tu, sebelah sebelah, kalu letak taman bukit cheras org tak tau, len sen org tau, ehehehehe

    ReplyDelete
  4. Bukan ni kedai cina ka...mcm ade bau colok masa makan kat situ dulu...

    ReplyDelete
  5. mane ini tempat saya mau g..

    ReplyDelete
  6. tau area bukit cheras??? kat area belakang taman len seng, dekat atas bukit tu ada shell, then kedai dia betul betul kat corner lot banyak banyak kedai tu.. memang kedai dia selalu penuh.. :)

    ReplyDelete
  7. norjaini bt ahmadJuly 20, 2013 at 6:19 PM

    Saya selalu dtg cni ngan family.Mlm ni pon ingt nk dtg .Tpi lpas terawih.Tpi masalahnya, kdai ni tutup pukul bape ek ? Boleh bgi saya no kdai tuk d hubungi tk ?

    ReplyDelete
  8. dia tutup awal puan, selalunya 12 dah stanby nak tutup dah, pasal makanan cepat habis, better puan pergi awal dalam pukul 10 mcm tu..
    maaf no telepon takde :)

    ReplyDelete

Any Question ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...